Uw kunt ons bereiken
telefonisch 020 645 11 15
of per mail
  Zoeken in website
NIEUWS

Wij kijken uit naar 2017

Meer informatie?
Klik hier voor Bacciotini
Klik hier voor Zechini

ACTUEEL
 
  StyleMathôt kiest voor Horizon Rotary Diecutter

StyleMathôt uit Haarlem heeft recent geïnvesteerd in een Horizon Rotary Diecutter. ‘De Horizon RD-4055 paste goed in het plaatje wat we zochten’, zegt directeur Wil Pfeiffer.
Lees verder >
  Innovationdays Luzern: ‘Place tot be’

De Innovationdays in Luzern wordt van 20 tot en met 23 februari 2017 voor de 12e keer georganiseerd en is uitgegroeid tot een internationaal vakevenement.
Lees verder >
  Laatste Hunkeler Variweb naar Graficol

Bij Graficol in Almere is de allerlaatste Hunkeler Variweb, afkomstig uit de fabriek in Zwitserland, geïnstalleerd.
Lees verder >
  Hunkeler Remote Assist

Met het Hunkeler Remote Assist system is het mogelijk om vanuit onze technische dienst, gezamenlijk met onze Hunkeler experts via een beveiligde verbinding uw Hunkeler apparatuur te bekijken en te controleren op eventuele storingen.
Lees verder >
  Horizon is het meest innovatieve merk

Voorheen Binderij Amsterdam, een ‘Connected Company’ van Grafiplaza, heeft onlangs de capaciteit uitgebreid met de aanschaf van een Horizon Stitchliner en een vouwmachine.
Lees verder >
  Fons van Leusden: ‘Mijn relatie met Amstel Graphics was heel bijzonder’

POD pionier Fons van Leusden nam onlangs - na 47 dienstjaren - afscheid van het vak en vertelt in Langs de Amstel over zijn bijzondere relatie met Amstel Graphics.
Lees verder >
  Horizon Smart Binding System

Het Horizon Smart Binding System is de meest complete oplossing voor variabele formaten en verschillende rug dikten.
Lees verder >
  Amstel Graphics voegt Zechini de hardebanden specialist uit Italië aan het leveringsprogramma toe.

Amstel Graphics voegt Zechini de hardebanden specialist uit Italië aan het leveringsprogramma toe.
Lees verder >
  Even voorstellen: Barbara Kreijger

Dit keer komt in deze rubriek Barbara Kreijger aan het woord. Zij vertelt hoe het is om in een familiebedrijf te werken.
Lees verder >
  Los van Papier | 13 januari 2017 | Mereveldt, Utrecht

Het grootste grafische nieuwjaarsfeest van ons land wordt gehouden in de Mereveld, een authentieke en trendy locatie in Utrecht. Iedereen is van harte welkom om deze dynamische start van het nieuwe jaar mee te beleven. Uiteraard is Amstel Graphics op deze bijzondere netwerkbijeenkomst niet alleen sponsor, maar ook van de partij.
Lees verder >
  Graficus Vakdag Print & Sign | 8 februari 2017 | NBC, Nieuwegein

Op woensdag 8 februari 2017 organiseert Graficus samen met SignPro Benelux de Vakdag Print & Sign, waar u op een unieke manier vakgenoten en leveranciers kunt ontmoeten. Uiteraard is Amstel Graphics in Nieuwegein aanwezig waar wij u graag ontmoeten op stand E32.
Lees verder >
  Innovationdays | 20 - 23 februari 2017 | Luzern, Zwitserland

Amstel Graphics zal als Hunkeler en Horizon vertegenwoordiger hier alle dagen aanwezig zijn om u te ontvangen. Deze steeds belangrijker wordende dagen geven een goed inzicht in de toekomst en mogen eigenlijk niet gemist worden.
Lees verder >
  Grafische Vakbeurs | 13 - 15 maart 2017 | Evenementenhal Gorinchem

De Grafische vakbeurs in Gorinchem zal dit jaar plaats vinden op 13, 14 en 15 maart 2017 en Amstel Graphics is wederom van de partij. De voorbereidingen zijn al in volle gang, 170 m² met machines, direct bij de ingang en een Europese machine primeur! Nog nooit eerder vertoonde deze nieuwe machine zich buiten de Horizon muren, maar wij presenteren u deze met trots. Het beloven nu al mooie dagen te worden, waar wij u graag, buiten de primeur, ook over ons complete leveringsprogramma informeren. U komt toch ook?
Lees verder >
  Langs de Amstel

Onze nieuwsbrief ‘Langs de Amstel’ verschijnt ook op papier. Wilt u of uw collega deze nieuwsbrief met nog meer informatie ontvangen? Wij sturen u met alle plezier de gedrukte versie. Aanmelden
Lees verder >
  Hunkeler Innovationdays 2017

Van 20 tot en met 23 februari 2017 worden in het Zwitserse Luzern voor de 12e keer de Innovationdays georganiseerd. Dit door Hunkeler geïnitieerde evenement is uitgegroeid tot het grootste (en in 2017 zelfs enige) vakevenement voor printprofessionals in Europa. De Innovationdays zijn, indien er vooraf geregistreerd wordt, gratis toegankelijk.
Lees verder >
  Horizon SmartSlitter Open Dag

Nog voor Drupa was er bij Amstel Graphics in Amstelveen de introductie voor Nederland van de nieuwe Horizon SmartSlitter.
Lees verder >
  Drupa nieuws van Beck packautomaten Hal 14 stand C11

Wij geloven in de levensduur van papier. Net als bij onze verpakkingsmachines voorzien wij u van lange termijn ondersteuning zodat u altijd een stap voor bent op uw concurrenten. Onze machines - één doel: Uw succes. Alles voor de online drukkerij: • De Beck postorder machine SXJ SVS • De Beck-Multiplex pico • en de Beck-Thermoschrumpfer HV 601 HPLS Beide machines zijn de perfecte instapmodellen tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Te zien op onze stand. Beck packautomaten, de fabrikant met de langste ervaring.
Lees verder >
  Drupa nieuws van Komfi Hal 6 stand E03

Jarenlang toonaangevend in lamineren. Deze fabrikant heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. De machines zijn meer geautomatiseerd en de techniek naar een nog hoger platform gebracht. Komfi toont dit keer vol trots 6 verschillende modellen van de Junior 36, Amiga, Delta tot de Sagita op de Drupa. Nieuw zal zijn de imi Jet BE70 een zogenaamde “Book edge” printer. Voor de tweede keer zullen ook spot UV coaters in groot formaat getoond worden.
Lees verder >
  Drupa nieuws van Durselen Hal 6 stand A44

De boormachine specialist uit Duitsland zal dit keer ook andere speciaal machines tonen. De Dürselen VA.02, een automatische stapel- en verpakkingssysteem dat het mogelijk maakt om stapels gebonden boeken of losbladige mailings te verpakken in een kartonnen schuifdoos. Na het verpakken hoeft een operator of een robot slechts de dozen op de pallet te zetten. Het proces tussen de directe productie en verpakking is door deze automatisering dusdanig aangepast dat er van een bottleneck geen sprake meer is. Op Drupa vertellen we u graag veel meer over deze specials. Mocht u over boren meer willen weten, informeren we u graag of desgewenst zenden we u meer informatie toe.
Lees verder >
  Drupa nieuws van Busch en Schneider Senator Hal 6 stand C40

We zullen ons toeleggen op meer snelheid en precisie werd aangegeven tijdens de bijeenkomst in de moderne fabriek in Duitsland. Een nieuw speedturners 2020 met jogger en tap inrichting (ZFB 32 inline) zijn speciaal hiervoor en op tijd voor Drupa ontwikkeld. Ook tijdens Drupa zal Schneider Senator haar E-line serie met snijbreedtes van 78 en 92 en 115 cm in 2 verschillende versies presenteren. De compact en de advance versie. De compact versie zal het basis model zijn en de advance de machine die ook via JDF aangestuurd kan worden. Beide versies zijn gebaseerd op de jarenlange hydraulische technologie en zullen worden uitgerust met de 2de versie van het PCC computer bedieningssysteem voor een gemakkelijke bediening. Bezoek Schneider Senator tijdens Drupa.
Lees verder >
  Reclameland / Simian Horizon huis

Reclameland / Simian heeft meer dan 5 miljoen geïnvesteerd in een nieuw pand en nieuwe machines, waaronder een vijftal nieuwe Horizon systemen en is een echt Horizon huis geworden.
Lees verder >
  Horizon op Drupa: “Change the Focus” Hal 6 stand D05-1

Op Drupa zal Horizon onder het thema “Change the Focus” het meest uitgebreide productportfolio op het gebied van afwerking presenteren en laten zien wat de toegevoegde waarde van afwerking is.
Lees verder >
  Hunkeler op Drupa Hal 8a stand C20

Voor Hunkeler is Drupa de gelegenheid om haar positie als wereldleider in het leveren van hoge snelheid papier verwerkingssystemen verder uit te bouwen.
Lees verder >
  Zechini Hal 14 stand C04

Amstel Graphics voegt nog voor Drupa Zechini de hardebanden specialist uit Italië aan het leveringsprogramma toe
Lees verder >
  Even voorstellen: Ian Ceelen

Dit keer komt in deze rubriek Ian Ceelen aan het woord die sinds 2007 is het familiebedrijf, eerst als stagiaire en daarna fulltime. ‘De passie voor de grafische industrie is er met de paplepel ingegoten’, zegt hij.
Lees verder >
  Team Amstel Graphics klaar voor Drupa

Amstel Graphics is alle dagen – van 31 mei tot en met 10 juni 2016 – met een team van zeven man sterk aanwezig op Drupa.
Lees verder >
  Joint Book Services investeert in een Horizon BQ-470 en HT-1000

‘Bij Joint Book Services hebben we geïnvesteerd in een nieuwe Horizon BQ-470 en een HT-1000. Dat was nodig om binnen een twee uur tussen de 200 en 400 boeken te produceren en aan het CB te leveren’, zegt manager Dave van ’t Wout.
Lees verder >
  Koopmans Zwanenburg werkt aan de toekomst

Koopmans in Zwanenburg groeide uit z’n jasje en heeft daarom het pand verruimd. De extra ruimte wordt vooral voor sign ingericht.
Lees verder >
  Horizon Academy

Horizon GmbH opende begin november vol trots het vernieuwde en vergrootte service centrum. De showroom werd uitgebreid van 525 m² naar 1100 m².
Lees verder >
  Horizon SmartSlitter

De nieuwe Horizon SmartSlitter is het antwoord op de traditionele en tijdrovende afwerkprocessen. Volledige automatisering en zeer eenvoudige bediening, snelle omstelling tussen verschillende producties en minimalisering van productiefouten. Dat zijn de handelsmerken van Horizon.
Lees verder >
  Hunkeler Krantenlijn

Hunkeler brengt een geheel nieuwe krantenlijn op de markt, waarmee het mogelijk is om vanaf de rol volledig variabel kranten te verwerken.
Lees verder >
  Horizon groeit

Horizon groeit. Wereldwijd afgelopen boekjaar met 17%, in Europa met 39%! Op Drupa heeft Horizon een stand (1.400 m²) in Hal 6.
Lees verder >
  Op pad met een deel van de toekomst

Amstel Graphics heeft met wederverkopers – vertegenwoordigers uit Tsjechië, België, Slovakije, Bulgarije en Roemenië – een bezoek gebracht aan Horizon in Japan.
Lees verder >
  Los van Papier

Amstel Graphics sponsort Los van Papier, het grootste grafische nieuwjaarsfeest van ons land.
Lees verder >
  KW Ambassadeursclub

Amstel Graphics steunt van harte de KW Ambassadeursclub, een initiatief om de jaarlijkse Kalanderwedstrijd in stand te houden.
Lees verder >
  Amstel Graphics – Horizon Tour

Amstel Graphics trekt er regelmatig op uit om samen met relaties fabrieken te bezoeken. Onlangs bezochten wij de beurs All-in-Print-China in Shanghai en de fabriek van Horizon in het Japanse Kyoto. Dat was opnieuw leerzaam en leverde volgens de deelnemers veel bruikbare informatie en input op.
Lees verder >
Eerder gepubliceerd nieuws >