Uw kunt ons bereiken
telefonisch 020 645 11 15
of per mail
  Zoeken in website
EERDER GEPUBLICEERD NIEUWS Recent nieuws >

Op pad met een deel van de toekomst

Mooi is het als je twee zonen mee gaan om alles te willen leren wat aangeboden wordt. Bezoeken van beurzen, fabrieken, inkooponderhandelingen, nieuwe technieken, enzovoort. Heel veel is besproken en geleerd. Alles vertellen is onmogelijk, gelukkig is er ook een eigen mening en al heel wat parate kennis bij de mannen. Ook ik leerde weer heel veel deze trip, net als de dames op de voorpagina. Lezen aan de waterkant in Azië is zeer rustgevend en leerzaam. Vermoeid maar voldaan kwamen we zes dagen later weer heerlijk thuis in Nederland.

 
  Van Vliet verpakkingen

Bij Van Vliet Verpakkingen in Roosendaal is kort geleden een Beck Multiplex MP Pico met HV 601 HPLS krimptunnel geïnstalleerd.

Lees verder >
  Horizon BQ-470 in combinatie met een HT-1000V driesnijder voor Ipskamp

Bij Ipskamp Drukkers in Enschede staat sinds kort een gloednieuwe Horizon combinatie van de BQ-470 lijmmachine gekoppeld aan de HT-1000V driesnijder.

Lees verder >
  Studenten Grafisch Lyceum Utrecht leren omgaan met Horizon systemen

Het Grafisch Lyceum Utrecht heeft twee Horizon vouwmachines gekocht. ‘Wij hebben voor Horizon gekozen omdat we bij onze stageadressen veel van deze machines tegenkomen’, vertelt Albert van Spijk, docent druk/nabewerkingstechniek.

Lees verder >
  Hunkeler DP8

De nieuwe Hunkeler DP8 pons- en perforatiemodule biedt nog meer mogelijkheden zoals dynamisch perforeren over de volle baanbreedte, gaten ponsen en ook in de lengte perforaties aanbrengen.

Lees verder >
  Even voorstellen: John Versnel

Dit keer komt in deze rubriek John Versnel aan het woord. John stapte ruim 30 jaar geleden de grafische industrie binnen bij Machinehandel Ceelen en is al weer 11 jaar werkzaam bij Amstel Graphics

Lees verder >
  Gigaprint kiest opnieuw voor Horizon

Gigaprint, net een jaar terug op de grafische markt investeert in een volautomatische Horizon PUR binder, type BQ-470.

Lees verder >
  Het beste uit twee werelden

Bij Intermail in Nieuw Vennep staat sinds kort een complete hoge snelheid finishinglijn voor het verwerken van printproducties van de rol. Opvallend aan deze opstelling is de samenwerking tussen de systemen van de twee topmerken Hunkeler en Horizon.

Lees verder >
  Bewuste keuze Nic. Oud

Nic. Oud Direct Mail uit Heerhugowaard heeft voor de nieuwe Truepress Jet 520 HD van Screen gekozen voor de Hunkeler POPP6 systemen om het papier van de rol af te wikkelen en weer op te rollen voor verdere rotatieve verwerking. Sander de Waard: 'De enorme snelheden van meer dan 200 meter per minuut, verschillende papiersoorten en gramsgewichten vragen nu eenmaal om een robuust afwikkel- en oprolsysteem. We hebben bewust voor Hunkeler gekozen.'

Lees verder >
  Smart Binding System

Het Horizon Smart Binding System is de meest complete oplossing voor het produceren van boeken in variabele formaten en met verschillende rugdikten. Het systeem verwerkt de input vanaf de rol tot en met het eindproduct. Er komen geen mensenhanden aan te pas.

Lees verder >
  Even voorstellen: John Middelhoven

Dit keer komt in deze rubriek John Middelhoven aan het woord. John heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie, een groot deel van z’n carrière is hij werkzaam bij Amstel Graphics.

Lees verder >
  Nieuwe stitchliner en lamineermachine voor Hal Leonard

De drukkerij van Hal Leonard MGB Digiprint heeft onlangs geïnvesteerd in nieuwe afwerkapparatuur: een Horizon Stitchliner 5500 en een Komfi Amiga 52 lamineermachine.

Lees verder >
  innovationdays 2015

Zoals bekend is Amstel Graphics inmiddels enkele jaren verantwoordelijk voor de verkoop en goede service van Hunkeler producten. Om Hunkeler te promoten en de nieuwste mogelijkheden te tonen dan wel stand alone of inline met een van de bekende print leveranciers, sponsort Amstel Graphics een trip naar de Hunkeler innovationdays in Luzern.

Lees verder >
  Horizon HT-1000V driesnijder voor Printforce

Printforce heeft gekozen voor een Variabele HT-1000V driesnijder van Horizon. Uniek aan deze oplossing is de barcodelezing waardoor de driesnijder zich automatisch op de juiste snijmaten instelt.

Lees verder >
  Horizon BQ-470 voor CPI Koninklijke Wöhrmann

CPI Koninklijke Wöhrmann heeft een nieuwe Horizon BQ-470 garenloos bindmachine en in-line geplaatste variabele HT-1000V driesnijder aangeschaft om de snel groeiende vraag naar kleinere oplages boekproducties aan te kunnen.

Lees verder >
  Dürselen stapelkeerder voor Senefelder Misset

Senefelder Misset heeft onlangs een DS.02 stapelkeerder van Dürselen gekocht.

Lees verder >
  Horizon HT-30 driesnijder voor Webprint.nl

Bij Fotoboekenfabrikant Webprint.nl is een Horizon HT-30 driesnijder geïnstalleerd.

Lees verder >
  ‘Mis het niet!’

In februari 2015 staan de Innovationdays weer op de internationale agenda. Amstel Graphics is daar vanzelfsprekend bij. Noteer de data alvast in uw agenda.

Lees verder >
  Even voorstellen: Jack Bruin

In deze nieuwe rubriek komt Jack Bruin aan het woord, die na een carrière van meer dan 50 jaar in de Grafische Industrie binnenkort afscheid neemt bij Amstel Graphics.

Lees verder >
  Amstel Graphics - Hunkeler Tour

Amstel Graphics trekt er regelmatig op uit om samen met relaties fabrieken te bezoeken van merken die zij exclusief vertegenwoordigen. Onlangs bezochten wij de fabriek van Hunkeler in het Zwitserse Wikon. Dat was opnieuw leerzaam en leverde volgens de deelnemers veel bruikbare informatie en input op.

Lees verder >
  Horizon Rotary Die Cutter

De tijden zijn veranderd, het lange instellen is overbodig geworden dankzij de nieuwe Horizon Rotary Die Cutter RD-4055.

Lees verder >
  Tijdwinst met Horizon Stitchliner

Control Media uit Wildert (België) heeft onlangs kort na elkaar twee Horizon Stitchliner verzamelhechters gekocht. ‘Dat scheelt ons in de afwerking van brochures heel veel tijd’, zegt algemeen directeur Leon van Nunen.

Lees verder >
  Verdubbeling capaciteit

RPI Paro uit Eindhoven heeft achter de HP 7250 webprinter een nieuwe Hunkeler snijmachine / stapelunit geïnstalleerd 'Daarmee verdubbelen we in bookprinting onze rotatie capaciteit' zegt Jan van Baar.

Lees verder >
  Intermail kiest voor Hunkeler

Intermail uit Nieuw-Vennep heeft voor en achter de nieuwe Océ ColorStream 3200 van Canon gekozen voor Hunkeler POPP systemen om het papier van de rol af te wikkelen en weer op te rollen voor verdere rotatieve verwerking. 'Dat is een bewuste keuze geweest', zegt adjunct directeur Jeroen Rothert.

Lees verder >
  Horizon SmartStacker

Horizon de SmartStacker, snij en vergaaroplossing, is klaar om de wereld te veroveren. Na uitvoerige testtrajecten is de SmartStacker nu leverbaar zowel nearline bij diverse HP Indigo systemen als inline achter de HP Indigo 10000 Digital Press.

Lees verder >
  PC7 coating module

Met de nieuwe PC7 coating module kan drukwerk van de rol worden voorzien van een all-over dispersievernis.

Lees verder >
  Laserstansen

Met de nieuwe laserstans HL6-module van Hunkeler kan een bedrukte papierbaan door middel van een laser voorzien worden van onder andere verschillende perforaties en stansgaten, slitten en handtekeningen graveren.

Lees verder >
  Veel belangstelling voor Smart Book Solutions

Voor het inline produceren van boeken met een variabel formaat en dikte bestaat veel belangstelling.

Lees verder >
  Wereldprimeur

De nieuwe POPP8-apparatuur beleefde tijdens de Innovationdays een wereldprimeur.

Lees verder >
  Scan Laser kiest opnieuw voor Horizon oplossing

Book on demand specialist Scan Laser heeft opnieuw voor Horizon gekozen.

Lees verder >
  In de media

Over de Innovationdays hebben alle toonaangevende vakmedia in Nederland uitgebreid verslag gedaan.

Lees verder >
  Innovationdays zeer succesvol

De Innovationdays, die in februari in Luzern werden georganiseerd door Hunkeler, waren zeer succesvol.

Lees verder >
Recent nieuws >