T +31 (0)20 645 11 15
 

Papier- en folieverpakking op één en dezelfde verpakkingsmachine

Het verpakken van producten in papier is in trek. De vraag naar alternatieve verpakkingsmaterialen neemt toe en steeds meer klanten zijn om uiteenlopende redenen geïnteresseerd in duurzame verpakkingen in papier. Het mooie hiervan is dat Kallfass oplossingen in de aanslag heeft die direct inzetbaar zijn en direct aan de eisen van de klant kunnen voldoen. Want op verpakkingsmachines van Kallfass kunnen verpakkingsmaterialen van zowel papier als folie betrouwbaar worden verwerkt tot zakken of sleeves.

Kallfass Verpackungsmaschinen GmbH biedt al meer dan 50 jaar complete oplossingen voor verpakkingen in folie en heeft met zijn hoge niveau van expertise op het gebied van systeemoplossingen de afgelopen decennia een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de technologische ontwikkelingen van folieverpakkingsmachines en krimptunnels. Het resultaat - state-of-the-art verpakkingssystemen voor primaire en secundaire verpakkingen voor een breed scala aan productgebieden, die de klok rond betrouwbaar verpakken voor klanten over de hele wereld.

Papier en folie kunnen worden verwerkt op verpakkingsmachines van Kallfass

Verpakkingsmachines van Kallfass verwerken echter niet alleen folies gemaakt van fossiele of gerecyclede materialen, maar ook de nog relatief nieuwe verpakkingsmaterialen op basis van cellulose, oftewel papier. Om van papier een succesvol verpakkingsmateriaal te maken, werkt Kallfass aan de verpakkingsoplossing van de toekomst en draagt het zijn decennialange knowhow en zijn volledige technologie in de vorm van verschillende verpakkingsmachines in bij de ontwikkeling van toekomstbestendig verpakkingspapier. Het verklaarde doel: perfecte verpakking in papier. De voordelen van papieren verpakkingen liggen voor de hand, omdat papier als verpakkingsmateriaal als duurzaam en milieuvriendelijk wordt beschouwd en via oud papier direct en gemakkelijk kan worden ingevoerd in de recyclingeconomie, die al jaren bestaat. Hoge recyclingpercentages zijn gegarandeerd.

Kallfass ondersteunt de ontwikkeling van duurzaam verpakkingspapier

De papieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, leveren indrukwekkende en veelbelovende verpakkingsresultaten op, ook al staat de ontwikkeling ervan nog in de kinderschoenen. Deze kunnen op Kallfass verpakkingsmachines betrouwbaar worden verwerkt tot zakken en sleeves. Of het nu wordt gebruikt op 2-zijdige sealmachines zoals de Servo Packer-serie of banderolleermachines van de Super Wrap-serie, kleine tot grote producten en lichte tot middelzware producten worden veilig verpakt in zakjes. Voorbestemd voor e-commerce toepassingen, zoals op de volautomatische Logi Wrap Paper verpakkingsmachine met automatische aanpassing van de zakgrootte.