T +31 (0)20 645 11 15
  • slide-n1.jpg
  • slide-n3.jpg
  • slide-n2.jpg
NIEUWS

Hunkeler DocuTrim

Hunkeler stapt, naast highspeed rotatieve verwerkingssystemen, ook in verwerking plano vellen. Door de overname van de DocuTrim lijn van Muller Apparatebau, breekt er voor Hunkeler een nieuw tijdperk aan. De nieuwe Hunkeler DocuTrim is een multifunctioneel systeem voor in-line of near-line vellenverwerking dat voldoet aan alle eisen van de nieuwe generatie printers. Als de machine in-line geplaatst is kan er zowel uit de gekoppelde printer als van een near-line printer worden gewerkt.

Dynamische Multi Processor

Kallfass verpakkingssystemen kenmerken zich door eenvoudig onderhoud en bedie-ningsgemak, goede toegankelijkheid en betrouwbaarheid. Kallfass weet hoe een verpakkingsmachine ontworpen moet worden. Er worden alleen hoogwaardige componenten en onderdelen gebruikt. Kallfass verpakkingssystemen zijn flexibel, zeer productief en de kwaliteit van de verpakkingen voldoet ruimschoots aan de door de klanten gestelde eisen. De lengte snede kan het blad enkel schoonsnijden of snijden met tussen-snede naar het formaat voor eventuele verdere verwerking. Een dwarssnede unit kan worden geïntegreerd als een optie voor verdere snijpatronen.

Sequencer

Na de lengtesnede kan er in de sequencer gekozen worden om naar links of rechts uit te voeren dit in overeenstemming met de workflow. Naast het standaard uitvoersysteem van de DocuTrim kunnen via de bypass unit diverse andere machines worden aangesloten, bijvoorbeeld voor de verwerking van boekjes.

Stapelen in offset

De gescheiden en uitgelijnde documen-ten worden met 11 millimeter versprongen afgelegd door middel van het innovatieve 2-niveau gateway-systeem. Dit wordt ofwel geactiveerd door een printersignaal of door een barcode. Het is daarom een-voudig voor de operator om de stapels teverwijderen. Wanneer het einde van de stapel is bereikt, worden de stapels op een loopband uit de machine gevoerd. De maximale hoogte van de stapel is ongeveer 2000 vellen 80 grs.