T +31 (0)20 645 11 15
  • slide-n2.jpg
  • slide-n1.jpg
  • slide-n3.jpg
NIEUWS

Bijzondere reis met geweldige mensen

Rob de Kort (wie kent hem niet?) loopt al heel wat jaren mee bij Amstel Graphics. Hij kwam in september 2002 – een half jaar na de start – in dienst. Hij begon zijn loopbaan in de grafische industrie bij AB Dick in Gouda waar hij 7 jaar werkte. Voordat hij in dienst trad bij Amstel Graphics werkte hij 7 jaar bij Machinehandel Ceelen.

Rob woont samen met zijn vriendin Helga in Gouda maar is geboren en getogen in Breda en hoe kan het ook anders nog altijd een fan van NAC. Rob is de trotse vader van z’n 23-jarige dochter Amy. Hij heeft tot z’n 32ste in het eerste elftal van de Goudse Mixed Hockey Club gespeeld en speelde zomers in de eerste klasse cricket bij GSC Olympia Gouda. Na zijn actieve sportcarrière is toeren op de motor nu zijn grote passie.

Hij trekt er in de weekeinden het liefste met mooi weer, samen met Helga graag op uit om in de Ardennen of de Duitse heuvels te gaan toeren. Doordeweeks heeft hij het bij Amstel Graphics goed naar z’n zin. Wat ik doe? ‘Auto rijden, koffie drinken en praten’, grapt hij. De meeste relaties kent hij al jaren en hij is bij veel van hen kind aan huis. Rob voelt zich bij het familie-bedrijf dan ook helemaal thuis. ‘Het klikt met iedereen en met Jan heb ik een speciale band. Zowel overdag als na vijven. Jan en ik kennen elkaar al ruim 24 jaar en gaan regelmatig voor de zaak naar fabrikanten en beurzen. Inmiddels is in die 16 jaar een fantastisch leveringsprogramma ontstaan, waar-mee we bij ieder grafisch gerelateerd bedrijf aan kunnen kloppen.’