T +31 (0)20 645 11 15
  • slide-n1.jpg
  • slide-n2.jpg
  • slide-n3.jpg
NIEUWS
Kennis en vakmanschap

Amstel Graphics is importeur en wederverkoper van een grote variëteit aan toonaangevende merken en oplossingen in de traditionele grafische en digitale drukwereld. Wij zijn specialist in het leveren en onderhouden van een compleet print, print finishing en after press programma en staan bekend om onze jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap. Bovendien beschikken wij over een uitstekende service organisatie.

Lees verder

Papier- en folieverpakking op één en dezelfde verpakkingsmachine

Het verpakken van producten in papier is in trek. De vraag naar alternatieve verpakkingsmaterialen neemt toe en steeds meer klanten zijn om uiteenlopende redenen geïnteresseerd in duurzame verpakkingen in papier. Het mooie hiervan is dat Kallfass oplossingen in de aanslag heeft die direct inzetbaar zijn en direct aan de eisen van de klant kunnen voldoen. Want op verpakkingsmachines van Kallfass kunnen verpakkingsmaterialen van zowel papier als folie betrouwbaar worden verwerkt tot zakken of sleeves.

Hunkeler innovationdays

De Hunkeler Innovationdays (HID) die gepland stonden voor februari 2022 in Luzern worden met een jaar uitgesteld. De nieuwe datum is van 27 februari tot en met 2 maart 2023. Hunkeler – de initiator en organisator van deze populaire vakbeurs voor de printing industry – heeft deze beslissing moeten nemen omdat er nog teveel onzekerheden zijn als gevolg van Covid-19. Het betekent wel uitstel, maar zeker geen afstel!

 

Horizon Special

De nieuwste Langs de Amstel is geheel gewijd aan Horizon. In deze special komen vele oplossingen van ‘s werelds nummer 1 in finishing solutions aan bod. Ook is meer te lezen over het evenement Horizon Smart Factory dat van 18-22 oktober 2021 zal worden gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Connectable Factory Automation’. In de rubriek ‘Even Voorstellen’ komt Eijiro Hori, zoon van de oprichter en President van Horizon, aan het woord. Beslist interessant om te lezen!

Langs de Amstel

Horizon Smart Factory

Van 18 tot 22 oktober 2021 wordt Horizon Smart Factory 2021 weer georganiseerd. Dit gebeurt in het Horizon Innovation Park (HIP) in Japan. Het thema van dit jaar is ‘Connectable Factory Automation’. Tijdens het evenement wordt gedemonstreerd hoe met automatisering de productiviteit nog verder kan worden vergroot en de kosten gereduceerd. Er werken twaalf toonaangevende partners aan HSF2021 mee. Dit evenement is dat middels live-uitzendingen ook volledig online te volgen is. Meer informatie volgt spoedig.

Langs de Amstel

‘Langs de Amstel’, de nieuwsbrief van Amstel Graphics, is niet meer weg te denken. Al vele jaren op rij verschijnt in het voor- en najaar een nieuwe uitgave. In de nieuwsbrief staan vooral de productinnovaties centraal. Daarnaast vertellen klanten graag waarom zij voor finishing oplossingen van Amstel Graphics gekozen hebben. De nieuwsbrief wordt nog ‘gewoon’ gedrukt en op verzoek toegestuurd of persoonlijk uitgereikt. Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Innovationdays

Van 21 tot en met 24 februari 2022 worden in het Zwitserse Luzern de Innovationdays georganiseerd. Voor grafische en printbedrijven en ook verpakkingsdrukkerijen is deze internationale vakbeurs – na drie jaar – opnieuw het epicentrum van de printindustrie. Het wordt de 14e editie van het door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde evenement. In 2022 viert de Zwitserse onderneming van de familie Hunkeler het 100-jarig bestaan. Deze mijlpaal zal tijdens het evenement niet onopgemerkt blijven.

Innovationdays

Zechini hardcover boekenbindlijn

Bij Impress – 4DMS is een complete, nieuwe hardcover boekenbindlijn van het Italiaanse merk Zechini geïnstalleerd. ‘Wij willen onze klanten, naast softcover boeken, ook boeken met een harde band aanbieden. Met de komst van de Zechini lijn kunnen we die volledig in eigen huis maken. Dat wij voor Zechini gekozen hebben, is vooral een kwaliteitsissue. Na grondig testen werd bevestigd dat wij ons over de kwaliteit geen zorgen hoeven te maken, die is gewoon: top!’, zegt Harry Buisman van Impress – 4DMS.

Nieuwsbericht Publicatie

SmartStacker voor Wihabo

Wihabo heeft tijdens coronacrisis via videoconferentie als laatste stap in een volledige B2-workflow geïnvesteerd in Horizon SmartStacker. Technisch directeur Joris Bosch: ‘Toen de coronacrisis kwam, hebben we met Amstel Graphics veel videogesprekken gevoerd en via video ook de gedetailleerde demonstraties van het systeem grondig bekeken. Het resultaat staat nu hier in Geffen en we zijn er heel blij mee, want we hebben de Horizon SmartStacker hard nodig.’

Hunkeler Bookline systemen

‘Na onze verhuizing naar onze nieuwe locatie in Culemborg, hebben we gekozen om van rol naar rol te produceren’ zegt Operations Manager Rik Thijssen. Het doel daarvan is het vergroten van de productiecapaciteit, alsook het continueren van de afdrukkwaliteit van onze inkjetprinters. Hiervoor is geïnvesteerd in een tweede en derde Hunkele

Printforce breidt uit met Hunkeler Bookline systemen

r Bookline, met een topsnelheid van 200 meter per minuut.’

Horizon Stitchliner

‘Een belangrijke reden om te investeren in een Horizon Stitchliner is om de productie in eigen huis te houden’, zegt bedrijfsleider Stephan Knip. ‘Door de brochures in huis te produceren, winnen we veel tijd én houden grip op de productie. Bovendien hebben we door de samenwerking met MarcelisDekave inmiddels een goed gevulde orderportefeuille voor de Stitchliner.’